YARECK Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Czy jest ktoś w mieście Łodzi lub okolicach jeżdżący na XJR 1300?Chętnie się z taką osoba spotkam, pogadam, popytam o to i owo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Jeśli przyjąć, ze Warszawa leży nie daleko Łodzi to już złapałeś pierwszy kontakt. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Jeśli przyjąć, ze Warszawa leży nie daleko Łodzi to już złapałeś pierwszy kontakt. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 TO ŚWIETNIE!Będziesz może na otwarciu sezonu na Bemowie w sobote?Ja się tam wybieram jak co roku i chętnie się spotkam jak będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Tak będę na otwarciu w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 TO MOZE UMOWIMY SIE W JAKIMS MIEJSCU?JA ZAZWYCZAJ STAJE GDZIES NA UBOCZU COBY JAKIS KRETYN JEZDZACY NA JEDNYM KOLE NIE WPAKOWAL SIE W MOJEGO RUMAKA ALE TO PEWNIE ZADNE ULATWIENIE. W WARSZAWIE BEDE GDZIES KOLO 11-12 TAK ZEBY ZALAPAC SIE NA PARADE.ZAPROPONUJ GDZIE TWOIM ZDANIEM NAJLATWIEJ BYLOBY SIE SPOTKAC JESLI OCZYWISCIE JESTES ZAINTERESOWANY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi