Draco Fisher Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Witam! Niedawno kupiłem drugi bak do swojej Virago. Chcę go poszerzyć.Czy ktoś z Was robił już coś takiego :?: Sam nie chce się za bardzo za to brać, żeby czegoś nie spiep*** Może znacie kogoś, kto zajmuje się takimi przeróbkami :?: Będę wdzięczny za wszelkie info. Pozdrawiam, D.F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 Poszerzalismy juz kilkanascie bakow ,w tym kilka do virago .Reklamacji nie bylo. Jezeli jestes zaiteresowany do Tychow nie daleko. :clap: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 ...Jezeli jestes zaiteresowany do Tychow nie daleko. Dzięki za odzew :!: Jasne, że jestem zainteresowany ;) Zostaw mi swoje namiary (tel. ) na PW, to odezwę sie po Świętach :lol: Pozdroffki, D.F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi