raduch85 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 o sorki faktycznie przeoczylem te 50ml ale wedlug mnie nie zafajdalem tego lancucha niewiadomo jak warstwa smaru.. po wykorzystaniu tej calej zawartosci bylo moim zdaniem ok z tego wynika ze jednak musze kupic okulary:) troche trudno ropzrowadzalo mnie sie ten smar brak stopki centralnej i niedawno zrobiona podstwaka centralna na kolo tylne nie wiem jak to sie zwie profesjonalnie to moglo byc tez przyczynapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Przez dwa sezony używałem sprayu, teraz wróciłem do oleju i jestem bardzo zadowolony - przede wszystkim łańcuch jest czysty, nie mówiąc o kosztach. Spray zabieram tylko w długie trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ja uzywam do smarowania tego co zostaje po zmianie oleju w Suzi , czyli zwyklego przepalonego oleju. Wczesniej psikam czyms ala wd 40 przecieram lancuch do czystego i smaruje pedzelkiem. Efekty? Dobrze nasmarowany lancuch i brudna felga. Cos za cos. Od czasow 125 bynajmniej nie tkne zadnego g*wna w sprayu , nie dosc ze cenia sobie jak zyd za matke to jeszcze lepi sie wszelki syf do lancucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi