lechu Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 W motorowerku zawsze jakas pierdola jest a my szukamy Bog wie jakich rzeczy:P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieras Opublikowano 24 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 mi sie odstatnimi czasy coraz wiecej takich pie**ol zdarza :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 heh ja mam dokladnie takie same objawy...sproboje zalozyc jutro nowe swiece...zobaczymy co z tego wyjdzie....bo spekulacji byla cala masa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieras Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 dlugo nie pojezdzilem. Jawka zaczela stopniowo przerywac, potem coraz gorzej, i przestala jezdzic. Padla cewka zaplonowa na magnecie. Wymienilem. Po 50 km zaczyna sie to samo. Co moze byc przyczyna palenia cewki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi