aLLy Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Zejde troche z tematu... Słyszeliście o czymś takim jak WEKTOR 150?? Kumpel sobie to cudo sprawił... wymiał ma nieziemski jak na tą pojemność... To co mnie najbardziej zdziwiło to fakt że przy 4T on kręci ponad 12-13 tys obrotów na minute :shock: Jeszcze przy takiej pojemności.. no zdziwiłem się Very Happy Słyszał ktoś coś o tym moto? Jakieś opinie ? kuzyn mial przez jakis czas... jezdzilem na tym. Bardzo fajnie i przyjemnie sie na nim jezdzilo ale strasznie tandetnie zostal wykonany, wszytsko powoli zaczelo odpadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redik Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 a ja jezdze na Apce Classic 50 z 2002 roku. I moge powiedziec ze dla poczatkujacego, w celu nauki jazdy na motorze w czasie podrozy do pracy jest rewelacyjna. Zero problemow technicznych.A ze pierdzi? Coz, dwusuw.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi