virus81 Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 -------------------------------------------------------------------------------- ile razy twoja maszyna stanela z powodu chrzonego paliwa ? ja wlasnie robilem swojej milosci przegladzik i co ja widze pierscionki pordzewiale ! teraz z kumplami pombinujemy co by tak od maja nie pojezdzic po polsce i troszke posprawdzac te stacje jest juz zalatwianie urzedas do spraw konsumeckich i sponsor na odpalenie tego pomyslu. wszystkich chetnych prosze o zglaszanie sie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 zamiast zapodawać ten sam temat w 3 różnych działach -to może być napisał z łaski swojej konkretnie o so choooozi :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 ile razy twoja maszyna stanela z powodu chrzonego paliwa ?ja wlasnie robilemA ile razy można zapodawać na forum ten sam temat?? Ty tak właśnie robiłeś.Prawdziwy z Ciebie wirus. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus81 Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 sorka wszystkim zrobilem z siebie idiote wiem juz ze nie powinienem tak zrobic ale niewiem jak sie usuwa posty jak mozecie to go skasujcie z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 nie ksauj tylko napisz o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus81 Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=23171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi