micza 125 Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Mam pytanie do tych co rozbierali gaźnik w DT 125 R, otóż jak już się zdejmię tą komorę pływaka, to tam jest u góry taka jedna duża dysza i ją już przeczyściłem, ale czy tam są gdzies jeszcze jakieś inne dysze czy coś jeszcze trzeba przeczyścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Weź rozbierz cały co do najmniejszego elementu wykąp wszysztko w benzynce ekstrakcyjnej a potem przedmuchaj kompresorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Mówisz? A to jest jakoś skomplikowane tam w środku bo sie boje żeby sie w tym nie pogubić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Nie pogubisz sie, a jak znajde to podam Ci linka do Schematu tego gaźnika. Tu masz tego linka : http://www.bikepics.com/pictures/261197/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 thnx...będe konbinować, bo już nie mogę wytrzymac żeby nie pojeżdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 thnx...będe konbinować, bo już nie mogę wytrzymac żeby nie pojeżdzić... MAm podobny problem, cały weekend zmarnowałem na szukaniu plastiku do DT (na moto bazarze) no i oczywiście nie znalazłem, dorobiłem jakiś swój z blachy ciękiej i na razie styknie, pomaluje reszte a potem jak coś siana wpadnie kupie nowy boczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi