IG?A Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 heh.. podłącze sie pod temat.. niewiem co robiłem ale chyba kupiłem ksak w louisie.. z ty że nie mam pojecia jak za niego zapłacić bo wszystko jest po niemiecku... dostałem maila i tam było co zamawiam i to: "Eine Belieferung in das Land Polen kann aus organisatorischen GrĂźnden nur per Vorkasse erfolgen. Sie erhalten von uns in KĂźrze eine E-mail mit genauen Angaben Ăźber denGesamtbetrag Ihrer Bestellung inkl. Versand- und Verpackungskosten.Ihre Bestellung wird nach Eingang des Betrages sofort versandfertig gemacht und an Sie verschickt.Anfallende BankgebĂźhren werden von uns nicht getragen. Bitte beachten Sie diesbezĂźglich bei der Ăberweisung, das entsprechende Feld fĂźr anfallendeBankgebĂźhren zu Ihren Lasten auszufĂźllen.--------------------------------------------------------------------------------We would like to thank you for the order you wish to place with us.Unfortunately, at present we are unable to send goods to Polen until full payment has been recieved.We will be sending you an E-Mail shortly, detailing the exact amount to be payed, including post and packaging.Your order will be prepared and sent without delay to you, as soon as full payment has been recieved.Bank and transfer charges have to be paid by the customer. Please make sure that you stipulate "all charges will be born by myself", when filling the transfer form.-------------------------------------------------------------------------------- Die Lieferbarkeitsanzeige unseres Internetshops wird werktäglich stĂźndlich mitunseren Warenwirtschaftssystemen abgeglichen. Dieses gewährleistet eine sehrgenaue Auskunft unseres Internetshops. Sollten wir bestellte Ware, entgegendieser vorliegenden Auskunft, nicht liefern kĂśnnen, so werden wir Ihnen diesesselbstverständlich separat, spätestens mit der Versandrechnung/-informationmitteilen. Mit freundlichen GrĂźĂenIhr Online-Team der Louis Fun Company" Ma ktoś pomysły co to znaczy.. bo ja nie mam pojecia.. a nie chcaił bym mieć jakiś nieprzyjemności.. wiec czekam na pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Z technicznych wzgledow wysylka do Polski tylko za przedplata. Paczka wyjdzie w momencie zaksiegowania u nich twojego przelewu. Niebawem dostatniesz maila z informacja gdzie i ile dokladnie przelac. Nastepnym razem zanim ktos w ciemno zamowi cos w www.louis.de, niech sie wpierw ze mna skontaktuje. Najlepiej na gg bo na PW mam czasem lenia odpowiadac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciolis Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Dokładnie tak jak napisał Dofo, miałem identyczną sytuację. Dostaniesz od nich maila z kodem IBAN i SWIFT(kody potrzebne do zrobienia przelewu). Jak puścisz przelew, to wtedy oni wysyłają do Ciebie przesyłke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 a jak chvce zrezygnować? (odpisałem z pomocą Dofa już coś na ten adres na który dotałem to) ...p.s. Dzieki Dofo!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Napisali tam, ze Ty musisz zaznaczyc w banku, ze pokryjesz wszystkie koszta zwiazane z przelewem (tzw. ukryte). W mailu dostaniesz wszystkie dane oraz ile musisz zaplacic za przesylke, jak chcesz zrezygnowac to po prosu nie plac , dostaniesz negatywa i tyle (ale wtedy radze zalozyc nowe konto) - jak juz cos wplaciles to nie licz na zwrot kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi