Kraka Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 ja mam pytanko co do znalezienia firmy wysylkowej.w tym roku jade do pittsburga takze z zamiarem kupna i przywiezienia sobie motocykla. tylko zastanawia mnie to czy nie bedzie jakis wiekszych problemow ze znalezieniem biura wysylkowego. a nie chce zostac z kupionym motorkiem tam u nich na miejscu z konczaca sie wiza:( bo wtedy moze byc nie za wesolo. orientujecie sei moze czy w Pittsburgu sa jakies firmy wysylkowe, jakie maja koszta sprowadzanie jednego motocykla no i oczywiscie czy firma jest dobra?mam pytanko do ciebie Spidi oplacalo by sie sciagniecie hondy 900rr tak mniej wiecej z roku 98 ???? wiem ze na ebay jest tak ze ceny sa naprawde rozne, a mi chodzi o motorki z komisow krore maja jak najmniej dodatkow by nie windowaly ceny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 w nawiazaniu to posta powyzej prosil bym o jak najszybsza odpowiedz, poniewaz za tydzien w srode mam juz wylot. p.s mam pytanko jeszcze co do wyrejestrowania motocykla tam w usa czy jest to jakis wiekszy problem? sa jakies oplaty za to? czy poprostu jak kupie motor z jakiegos komisu to juz oni (komis) reszte zalati i dadza mi pokwitowanie o wyrejestrowanym motocyklu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 z tego co sie orientuje to w komisie masz moto wyrejestrowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi