Gość Szlem Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Witam Poszukuje w Wawie wypożyczalni przyczepek do przewozu motocykli. Zna ktoś jakieś namiary?? Z góry Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 witam!ja wypozyczałem u Boguckiego na Korkowej 146, tel 613-26-74.polecam bo sa w b. dobrym stanie. jadąc z motorami czy bez pięknie trzyma się drogi, nie podskakuje. wypożycz sobie odrazu pasy do przymocowania motorku za kaucją 50zł za sztukę. proste mocowanie motocyla dwoma pasami i nic więcej nie potrzeba. jak nie wiesz jak mocowac wal na PW. przyczepka kosztuje chyba 15 czy 20zł za dobę.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szlem Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Dzięki bardzo - tego mi było trzeba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekc Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Kosztuje pojedyńcza 25 zł na dwa 40zl. Pasy jak napisal mallutkii 50 kaucja zwrotna a jesli nowy to 5zł doba. Jak weżmiesz przyczepe w sobote po południu ok 14.00 a oddasz w poniedziałek rano 10.00 policzy jedna dobe (przynajmniej tak bylo u mnie w ta sobotke) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ResoR Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 Jest jeszcze jedna na ul. Szyszkowej - nie pamiętam numerka .. jadąc od krakowskiej przed WTC z lewej strony. Różniste przyczepki jak i motocyklowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi