sandrasf Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Pozostawię to bez komentarza, ja zwrociłam uwagę na to że motocykl posiada rejestracje PL, koles nie ma sprzedanego ani jednego przedmiotu , no i CENA zabojcza , nie wiem co o tym sądzić Pozdrawiam http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=43078154 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 nie no kuszaca porpozoycja na wsi mozna bylo by pole orac;] ale nie sadze zeby byly kradizone w polsce jak juz cos jaki matol by wystawil kradziony motor w polsce na aukcje allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 Calkiem niedawno byla sprawa ze gosciu wystawil Audi na Allegro-ktore bylo skradzione w Niemczech , nawet na 4um byl o tym obszerny temat-takze rozne matoly sie zdarzaja. Swoja droga te motocykle to zlomy niesamowite... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi