PituŚ Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 To był wtedy najgorszy dzien. jak tak mi się popsuł jeździłem po części i robiłem wszystko żeby tylko żyła. A teraz tylko dotrzeć ja trzeba. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 docieranie jest najgorsze! trzyba tyle czasu jeździć bez żadnych szaleńst to koszmar!ale podobno jak się dobrze dotrze to motor bedzie miał lepszą moc! tak słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 Jakoś to wytrzymam. Mam nadzieje 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 PituŚ no nie wiem czy wytrzymam to jest tak jak z sikaniem tak blisko a jednak tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Od czep się wszystko moja Jawka wytrzyma i ja też, ale czy sąsiedzi? To ja nie wiem!Ale trudno wale to!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 ty walisz tylko jedną rzecz ale nie bede ci obciachu robił na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Ogar 205 jest najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mam podrasowanego Ogara :) !Jechałem nim 69 km/hI co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 krzychu a jak go rasowałeś jeśli mozna wiedzieć pytam się ponieważ iteresuje się tunigiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 Zmieniłem skrzynię na trzy przełożenia.Zwiększyłem komorę spalania,kupiłem 3 pierścieniowy tłok.No i oczywiście do benzyny dodaję eter i olej "HUKSWARNA" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 Zmieniłem skrzynię na trzy przełożenia.Zwiększyłem komorę spalania,kupiłem 3 pierścieniowy tłok.No i oczywiście do benzyny dodaję eter i olej "HUKSWARNA" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 a jak zieniłeś te biegi?????????z tego co wiem to jest nie mozliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 były małe przeróbki.Skrzynia z charta 210!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Chodzi jak brzytwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 A co ty masz 2 biegową???????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 22 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2003 Gdy miałem przerobionego Ogara to na początku miałem 2 biegi .Ma mniejsze przyśpieszenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gdy wstawiłem 3 biegową skrzynię to odrazu ma większe przyśpieszenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 22 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2003 tak ja mam motoryne z silnikiem od ogar 205 i mam dwa biegi!wydaje mi sie ze bym cie wydaymal z moją mocą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi