Quake Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 WitamTurek, soczewke ? jak znajdziesz u mnie soczewkę w przedniej lampie stawiam balety twojego życia :-P Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 WitamTurek' date=' soczewke ? jak znajdziesz u mnie soczewkę w przedniej lampie stawiam balety twojego życia :-P Pozdrawiam :)[/quote'] mój błąd ;) - bo ja biedny myślałem, że masz GSXR 600 K4 a nie tysiąca :!: pees. czyli z tych baletów pewnie nici :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Witam Turek , spoko jak sie kiedyś spotkamy to może zrealizujemy plan partycypując razem w kosztach ;-) Pozdrawiam :split: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi