Vector Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wolę starą dobrą i sprawdzona konstrukcję jak jakiś współczesny gejowóz ... :) Przykładem może być następca starej dobrej Africa Twin czyli Varadero - plastikowy szmelc A nie masz czasami ochoty się rozwijać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 (edytowane) A nie masz czasami ochoty się rozwijać? po co ?? nie każdy przepada za nowinkami technicznymi i pogonią za elektroniką i tego typu innym badziewiem osobiście coraz bardziej zastanawiam się nad przesiadką na CX 500 stare konstrukcje mają to coś pzdr Edytowane 5 Stycznia 2011 przez WilQ_21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawdziwy pies Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 (edytowane) mają coś w sobie te stare konstrukcje. brat właśnie kupił super cx-a. a propos cbx był to motor robiony dla policji [chyba jak na razie jedyny]nie żadna zdechła adopcja. w zegarach miał kontrolkę św błyskowych i funkcję STOPMETER, zatrzymywania wskazówki prędkościomierza na danej prędkości . tak kiedyś można było mierzyć prędkość kierowcy Edytowane 7 Stycznia 2011 przez prawdziwy pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasol Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 A propos, gdyby ktoś poszukiwał dysponuję drobnym zapasem do CBX750PH, chodzi mi o części, a mianowicie osprzęt policyjny : sztyca tylna ze światłem obrotowym czerwonym, światła patrolowe niebieskie, same wkłady niebieskie do lamp patrolowych, gniazdo mikrofonu z mocowaniem, syrena clarion AA-112A (niestety bez zewnętrznej tuby ale wyje jak powinna ... :) - można z czegoś dokombinować - dla kupującego mogę podać wymiary oryginalnej ), gmol tylny z zamkiem na kask, puszka do instalacji POLICE na gmol przedni, światło patrolowe czerwone, sprzęgło z przekładkami (w bdb stanie, pojeździ jeszcze wiele sezonów) , klamka sprzęgła i hamulca, śruby do owiewki, szkiełko niebieskie do podświetlenia BOX BRIEF. Oczywiście części używane w stanach od dobry po bardzo dobry - szukający nowych części POLICE zapomnijcie, po prostu ich nie ma już . Ceny dla poważnie zainteresowanych na priv - [email protected] , liczcie się z tym że kupujecie części do zabytkowego i prawdziwego klasyka więc nie ma tu mowy o sprzedaży za przysłowiowe 10 zł, bo takich odsyłam od razu na odpust ... :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi