marco Opublikowano 5 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 i mineło... decyzja padła Wczoraj było okejasjak dla mnie było świetnie !dokładnie tak teraz juz na spokojnie i po odetchnięciu moge Wam podziękowaćprzyjechały 4 maszyny (MZ 251 - w zastępnie forumowicza przyjechali jego rodzice - szczescia z Virago ZX7R' date=' GPZ 1100' date=' ZX6R)[/quote'']jeszcze raz bardzo wielkie dzięki dla Was chłopaki każdego z osobna szczególnie dla rodziców Szymona z tym że mam żal do forumowiczów - tyle deklaracji pozdrawiam też tych co rzeczywiście z jakiegoś powodu nie mogli przyjechać a bardzo chcieli pozostaje mi tylko przyłączyć sie do tych pozdrowień i zostawic bez komentarza jak to zwylke bywa deklaracje bez pokrycia :? Wybacz Marco a tak chciałem być mimo wszytko dzięki odkuliśmy sobie troszke wczoraj :P żonke masz ładną' date=' wiec narzekać nie powinieneś ! [/quote']no wiadomo że TAK pamiętaj że juz zajeta :P Dziwny tylko był szofer bo trzeba było troche uważać na to jak jedzie (hamował bez okazji;)))przez co zaliczyłbym chyba z 3 gleby itpco do szofera to soory miał kierować tym autem znajomy z osiedla (właściciel) ale musiał pilnie wyjechac a że niechciał nawalić dał w zastępstwo swojego ojcaPSoczywiście fotki i cały materiały udostępnie w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Powodzenia. Chwal sie fotkami.Jak bedziecie na "moich landach" to dzwon! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 specjalnie dla ciebie lisek wrzucam fotki te to narazie wszystko co udało mi się wyszukac w tym co dostałem od ludzihttp://wesele.dobrebopolskie.com/ filmiki i zdjęcie lepszej jakości dostarczę ci w sobotę zgodnie z obietnicąjak ktoś jeszcze chetny to daj cie info w sobote na zakończeniu będzie można odebrać (Szymon twoja już kurzem porosła 8) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 (Szymon twoja już kurzem porosła ) Przepraszam marco, ale ojciec nie ma czasu żeby ze mną podskoczyć obiecuję że przyjedziemy przed zakończeniem sezonu, albo jak mówisz na zakończeniu się spotkamy i odbierzemy w super atmosferze.Jeszcze trochę wytrzymaj... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Kurde dawno nie zagladałem na ten post a tu prosze ZDJĘCIA 8O super zawsze coś :P)) Poczekam na reszte ale nie wiem kiedy odbiore bo na zakończeniu chyba nie będe ale jakby co to będzie RONI i on by je odebrał-dzięki wielkie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi