jabas Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Witam Także dołańczam sie do GRATULACJI .Nowicjusze z Formu tez moga sie pojawic w tym pieknym dniu przy ulicy św.Antoniego :mrgreen: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Nowicjusze z Formu tez moga sie pojawic w tym pieknym dniu jak już wcześniej wspominałem zaproszeni do konwoju są wszyscy których znam i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Serdeczne gratulacje , a może przedluzycie trase o pare Szczecińskich ulic ?? ;-))) :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Pisze sie i ja.... wlece z kobieta - niech zobaczy jak to bedzie wygladalo z nami w przyszlosci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powered Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 hello, GRATULACJE!!!w zeszlym roku ja rowniez podjałem takowa decyjze i postanowilismy z przyszłą pojechac motocyklem do ołtarza, miasteczko małe na mazurach wiec jebnięcie było niesmowiete, palenie gumy na placu w centrum miasta, wycie na maksa, tradycyjne 3 okrazenia dokoła ryneczku/placu w centrum :)))))))))) PIĘKNIE BYŁO!!!!a co najwazniejsze, od poniedziałku lało, dzień w dzień padało, było zimno, wiał silny wiatr. pogoda - obrzydliwa. w piatek dopiero wieczorkiem uspokoiło sie. sobota ranek - spokój i mgła, hehe nie ma to jak przewiezienie tortu weselnego na wlasnych kolanach do domu weselnego, szczególnie jesli jest na dwoch ramionach (dworamienny "kandelabr", jedno ramie wyzej, drugie wyzej). cały dzien bylo slonce, dopiero o 22:00 rozpadał sie deszcz, echhhh... pieknie bylo....cholera, teraz czekamy na dzidziusia i juz wiem ze po rabacie (10%) z kosztem przesylki juz w cenie mozna kupic fotelik dla dziecka na motocykl za 157ojro, echhh czeba w skarpete zaczonć zbieracpozdrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooke Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 panowie slubujacy - gratulacje wielki. Tylko nie zapomnijcie o swoich moturkach po slubie, zeby sie samotne nie czuly :D ...Siwy ty wiesz o czym mowie? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 to jest info dla młodych par z poznania i okolic :idea: chętnie pohałasuję wam w drodze do ostatniego pożegnania :lol: ( mam na myśli pożegnanie wolności oczywiście) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Marco: zapewniamy- ja i moja Smoczyca, ze przybedziemy na Twoja uroczystosc jak tylko nam obowiazki pozwola. Od wczoraj wiem co to znaczy piekna, kozacka Parada i pamiec przyjacol-motocyklistow! Koledzy i kolezanki z 'zycia' oraz 4um nie zawiedli na naszym slubie- bylo pieknie i glosno pomimo prawie 30st.C! Zapusc posta na dwa tygodnie przed slubem- tak lepiej bedzie. Caly dzien dzisiaj zyje ogladaniem fotek i filmikow z imprezy. 3majcie sie Kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Proponuje aby umówic sie w jakism miejscu wczesniej i przyjechac cała ekipa - dobrze by było zamiescic jakie sprzypomnienie z tydz wczesniej co by z głowy nie wyleciałoco prawda jeszcze troszkę czasu zostało ale juz sie przypomne bo to jeszcze sezon urlopowy PSmam jeszcze jedną sprawę otóż znów pojawił mi sie problem z autem kolega który miał jechać swoim AUDI musiał niestety je sprzedać więc znów szukam czegoś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 No to juz prawie 2 tygodnie zostało do ślubu Marka i Moniki!!!!!!!!!!Chłopaki trzeba by było powoli się jakos zorganizować żeby marco miał eskorte podczas przejazdu do sali w Zajeździe NON-STOP. Czas leci nie ubłaganie a szczególnie dla przyszłych nowożeńców. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Mozliwe, ze wpadne z okolic Zielonej Gory, ale chcialbym wrocic razem ze swoim dowodem rejestracyjnym a naczytalem sie nieciekawych rzeczy o Poznaniu ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 ale chcialbym wrocic razem ze swoim dowodem rejestracyjnym a naczytalem sie nieciekawych rzeczy o Poznaniu ostatnioa mianowicie ? chyba troszeczke przesadziłeś ! [ Dopisane: 12-08-2005, 08:01 ]znów pojawił mi sie problem z autemposzukaj np. w zabytkowych na allego, podzwon - moze wypali !np. tu http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=60036976 lub tu http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59257088albo tu http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59302685 chyba, ze kompletnie odpada taki pomysl ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 chcialbym wrocic razem ze swoim dowodem rejestracyjnym a naczytalem sie nieciekawych rzeczy o Poznaniu ostatnio. Co ty masz za takie straszne przeżycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Osobiscie nie mam zadnych, ale czytam sobie ostatnio o nagonce na motocyklistow w Poznaniu i zabieraniu dowodow za stelaz bez homologacji i tablice rejestracyjna pod innym katem niz 30 st. mimo iz to bylo miejsce fabrycznie przewidziane do tego celu. Poniewaz nie ma mnie na miejscu to moge sie jedynie opierac na takich informacjach. Jezeli jest normalnie a te przyklady podane na forum to tylko niechlubne wyjatki to z wielka checia bede oczekiwal sprostowania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 soory Panowie ale to nie temat o tymwspomnę że "akcja pod stajenką" to była tylko jednorazowa na pokaz dla prasy i TV jak ktoś ma w sprzęcie wszystko OKI to nie ma się czego obawiać. Umnie na paradzie napewno ci dowodu nie zabiorą bo będą gośćmi na moim weselu :-) ;) PSdla zainteresowanych tematem http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa...php?pic_id=1023chyba oki poprawiłem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi