Gość przemekaerox Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zapraszam na strone poświęconą tematyce poświęconej skuterowi YAMAHA AEROX. Zapraszam na forum www.aerox.pl www.aerox.pl www.aerox.pl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 No strona całkiem spoko, a nawet bardzo.Widze, że zrobiona profesjonalnie całkiem? Ale czy to Ty ją robiłes, że się tak chwalisz?Bo widze, że to nie jest jakaś super nowa strona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przemekaerox Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Nie ja jej nie robiłem :P Jestem na niej news manem. Ale gdy weszłem na to forum pomyślałem że na wszystkich strona była prezentowana po za tym więc postatnowiłem napisać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi