Timac Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja mam kask N700 i niepolecam.Mialem tez kurtke z goretexu ale juz sprzedalem.Teraz jak bede mial kupowac kask to tylko cos w gornej polki lepiej dolozyc i miec cos pozadnego.Placisz malo placisz 2 razy Ogolnie NIEPOLECAM Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Timac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Nitro ma chyba problemy z kontrola jakosci. Ja niby do kasku nie mam wiekszych zastrzezen, ale zeby gorna listwa tuz nad szybka odkleila sie w ciagu pierwszego roku uzytkowania? I to w kasku za 700 zl? I to ewidentnie widac, ze po prostu ktos chcial zaoszczedzic na silikonie, kapiac nim doslownie w tylko w dwoch miejscach na listwie. Dlatego przesiadlem sie na AGV. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi