Gość Anonymous Opublikowano 29 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 Cze. Zamierzam niedługo kupić jakiegoś ściganta 125. Tylko nie wiem którego. Zależy mi by był szybki. Wiem, że Aprile RS i Cagivy Mito są niemal równie szybkie, a NSRki trochę, ale to minimalnie im odstają. Proszę o pomoc który z tych 125 jest najlepszy.DZIĘKI :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 29 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 Ja miałem Cagivę mito ( zdjęcie w albumie ) i bardzo sobie chwalę ten motocykl. Nsrki mi się nie podobają a Aprille są bardzo ładne. Polecełbym włochy jeżeli już musisz kupić taki motocykl. Pisze tak bo bardzo ale to bardzo trudno sprzedać taki sprzęt. Wiem coś o tym woziłem się ze swoim sprzętem 11 miesięcy zeby go sprzedać. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DERBIIK Opublikowano 9 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2003 Poperwsze zalezy czy chcesz nową czy uzywaną. Jelsi uzywaną to najlepiej NSr(dostep do czesci bez zarzutu), gorzej z włochami. Tak samo przy nówkach Ani RS ani Mito nie kupisz nowej w Polsce.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pucek Opublikowano 10 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2003 Lepiej kup Honde, bo bez problemu dostaniesz do niej cześci (uzywane też np. owiewki)!!! Co do Cagivy to jest juz dealer w Polsce i w zasadzie nie powinno być problemów z cześciami (ale to jest Polska- tu wszystko jest mozliwe). Natomiast aprilia to juz jest dno, części sa dostepne jedynie na zamówienie (nie dotyczy warszawy, bo tam jest bardzo dużo serwisów specjalizujacych sie w apriliach)!! Jeśli chodzi o osiagi to sa takie:1. Cagiva MITO2. Aprilia RS3. Honda NSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DERBIIK Opublikowano 10 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2003 Tak to gdzie ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pucek Opublikowano 20 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2003 MOTO PARTNER s.c.30-020 Wieliczkaul. Kochanowskiego 11/3 biuro: 30-044 Krakowul. Kamienskiego 53 a tel./fax: (012) 425-64-18 (012) 425-63-18 A np. cena Cagivy MITO to 20 880 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi