Gość Poiter Opublikowano 29 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 chcę polakierowac sobie bak bo mi się był odprysnął w jednym miejscu. I zastanawiam się skąd mam wziąc naklejki na niego (suzuki rzecz jasna), mógłbym pójśc do dilera, ale to jest zbyt proste:). Zauważyłem ponad to, że te co są, są jakby tak wtopione w ten lakier. Jakby były przyklejone przed lakierowaniem. mam nadzieję, że nie bredze głupot i ktos powie mi jak to jest z tym lakierowaniem :) hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzysiekCh Opublikowano 29 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 Witaj! Wtopione w lakier?Chyba chodzi o lakier bezbarwny tzw. klar.Przeważnie po lakierowaniu danym kolorem przykleja sie naklejki i jeszcze na to "kładzie się" lakier bezbarwny, żeby się przypadkiem nie odkleiły.W tym tygodniu jade wyciąć naklejki na ploterze do swojej cebry.W sumie jak bede mial chwile czasu to może moglbym Ci zrobić te naklejki.Jak chcesz to zadzwon.Mieszkam w Gdańsku.602283909 PozdrawiamKrzychoo_CBR600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Poiter Opublikowano 29 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 Jasne! super! zaraz dzwonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi