chichio Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 Szukam spodni ktore bede mogl "wpuscic" w te buciki, co by wszystko ladnie wygladalo.Moze ktos z was ma sprarwdzone marki/modele.Nie ineteresuja mnie spodnie stricte na sporta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 tak czy owak raczej bedziesz mierzyl spodnie zanim je kupisz..wez buty z soba i po klopocie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Poszukaj na allegro. Tam nie które są bardzo dobre, ale niestety drogie. Sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 19 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 Chyba zabiore ze soba te buciki, i kurtke (tej samej firmy) i pojade na najblizszy mototarg.To bedzie chyba najlpsze wyjscie.Hmm, conajmniej glupio bym wygladal w skorze, tych butach i dzinsach :D:):D:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2005 Weź pod uwagę że spodnie które chcesz wpuścić w buty będą wąskie na dole. To oczywiste, tak samo jak oczywiste jest to że po tak wpuszczonych spodniach w czasie deszczu wszystko wleje Ci się do butów :lol: Ja mam spodnie turystyczne Beringa wypuszczane na buty i jest ok. Może to mało ważne ale ja wole mieć suche skarpetki w czasie podróży. Jedyna wada tego rozwiązania że nie będzie widać "czaderskich" butów Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2005 na 99% bedziesz musial kupic spodnie skorzane (nie na choppera), one maja specjalny kroj aby mozna je bylo wpuscic w buty. Skorzane spodnie Hein Gericka powinny byc dobre (stosunkowo tanie ok. 500 pln i maja modele nie tylko na sporta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 23 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Kurcze, powiem szczerze: Sam juz nie wiem jaki model spodni kupic..Wpuszczane, czy nie.Co do deszczu to Grzesiu masz racje, ale jednak z drugiej strony :P:D:D:D:D:D:D:D:D kurcze za fajnie moje buciki wygladaja zeby je "chowac". A moze by tak:2x spodnie;wpuszczane i jakies Hein Gericke szersze.HMmm, Przyznam sie szczerze: nie chcialbym miec wody w butach podczas deszczu, a z drugiej strony nie chcialbym "chowac" butow.Chyba bardzo odwaznie w gre wchodzi opcja kupna dwoch par ;/. PS.Grzesiu jak tam uszczelka? Ja mam cd dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Te buty z tego co sie orientuje to nie maja membrany tak wiec jak bedziesz jechal w deszczu to i tak bedziesz mial mokro w srodku, a podczas deszczu to mozna zalozyc kondoma ktory nachodzi na buty i z bani :lol: , a jak bedzie slonecznie to buciki na zewnatrz beda sie super prezentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 23 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Chyba, masz racje, nie maja membrany.Ale podsuneles mi dobry pomysl: po co kupowac 2 pare spodni jak mozna zakupic condomo na buty ;).Nie wiem nawet gdzie sie rozejrzec za spodaniami, i zrobie tak:5 lutego jest mototarg; wezme kurteczke i jeden lub dwa buciki i bede chodzil sobie i przymierzal co by tak dograc wszystko ze soba.Moze bede troszke komicznie wygladal paradujac z kurtka i butami i szukajac spodni, ale mam to w D :P:P:P.Wiec jak zobaczycie kolesia z gratami rocketa co szuka sobie spodni to bede ja.;):P:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Uszczelka zamówiona.Jak dojdzie to mają zadzwonić. Dam Ci znac Sms'em to podjedziesz na Prymasa 1000lecia do Kawasaki i odbierzesz. Ma kosztowac ~28żł. Ja nie mogłem czekać i swoją uszczelkę dorobiłem z klingierytu. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi