Skocz do zawartości

Spodnie

Rekomendowane odpowiedzi

Weź pod uwagę że spodnie które chcesz wpuścić w buty będą wąskie na dole. To oczywiste, tak samo jak oczywiste jest to że po tak wpuszczonych spodniach w czasie deszczu wszystko wleje Ci się do butów :lol: Ja mam spodnie turystyczne Beringa wypuszczane na buty i jest ok. Może to mało ważne ale ja wole mieć suche skarpetki w czasie podróży. Jedyna wada tego rozwiązania że nie będzie widać "czaderskich" butów

Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3

Kurcze, powiem szczerze:

Sam juz nie wiem jaki model spodni kupic..

Wpuszczane, czy nie.Co do deszczu to Grzesiu masz racje, ale jednak z drugiej strony :P:D:D:D:D:D:D:D:D kurcze za fajnie moje buciki wygladaja zeby je "chowac". A moze by tak:

2x spodnie;

wpuszczane i jakies Hein Gericke szersze.HMmm,

Przyznam sie szczerze: nie chcialbym miec wody w butach podczas deszczu, a z drugiej strony nie chcialbym "chowac" butow.

Chyba bardzo odwaznie w gre wchodzi opcja kupna dwoch par ;/.

PS.

Grzesiu jak tam uszczelka? Ja mam cd dla Ciebie.

Te buty z tego co sie orientuje to nie maja membrany tak wiec jak bedziesz jechal w deszczu to i tak bedziesz mial mokro w srodku, a podczas deszczu to mozna zalozyc kondoma ktory nachodzi na buty i z bani :lol: , a jak bedzie slonecznie to buciki na zewnatrz beda sie super prezentowac

Chyba, masz racje, nie maja membrany.Ale podsuneles mi dobry pomysl: po co kupowac 2 pare spodni jak mozna zakupic condomo na buty ;).

Nie wiem nawet gdzie sie rozejrzec za spodaniami, i zrobie tak:

5 lutego jest mototarg; wezme kurteczke i jeden lub dwa buciki i bede chodzil sobie i przymierzal co by tak dograc wszystko ze soba.

Moze bede troszke komicznie wygladal paradujac z kurtka i butami i szukajac spodni, ale mam to w D :P:P:P.

Wiec jak zobaczycie kolesia z gratami rocketa co szuka sobie spodni to bede ja.

;):P:D:D:D

Uszczelka zamówiona.Jak dojdzie to mają zadzwonić. Dam Ci znac Sms'em to podjedziesz na Prymasa 1000lecia do Kawasaki i odbierzesz. Ma kosztowac ~28żł. Ja nie mogłem czekać i swoją uszczelkę dorobiłem z klingierytu.

Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3