kris02 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Mam do sprzedania Ksiązkę o simsonie. tytuł "Jeżdżę motorowerem Simson". W bardzo dobrym stanie. Wiem że powinienem dać to do ogłoszen a nie tu ale tu duzo osób ma i intersuje sie Simsonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kalaszampan Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 chętnie bym kupił. Jaka cena, dokładny stan i ile sobie życzysz za koszty wysyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 Kupiłem tą książke jak miałem Simsona teraz ją musze sprzedać. Stan książki jest taki jak ksiązki w księgarni nie naruszona. W książce załączone są schematy elektryki Simsona. W książce znajdują się podstawowe wiadomości o technice jazdy, budowie, prawidłowym działaniu i dodatkowym wyposażeniu popularnych w Polsce modeli motorowerów Simson: S51, S70, SR50/SR80, wózek inwalidzki DUO4/1 (rok budowy 1987). Cena książki to 20zł + koszt wysyłki (nie wiem ile dokładnie kosztuje ale około 7zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi