Mutomb Opublikowano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2005 PRZEM -> jesli chodzi o termometr to jest on z LOUIS'a. Dla mnie bardzo przydatny. Tutaj masz link na strone www.louis.de (wpisz kod czesci 10034153)Wkreca sie go zamiast korka oleju. Wedlug mnie do olejakow przydatny. Zarowno w gorace jak i chlodne dni :P. No i super wyglada. Gdybys chcial wysle Ci zdjecie jak wyglada w moim bandziorze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 30 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zaznaczam ze nie jestem trzeźwyFazer Fazer Fazer Fazer FazerSzukaj Faera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To świetne moto. Pzdr :mrgreen: Szukaj Fazera Sorry ale Fazer kocham go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AriR1 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 Mam bandita w ładnym stanie bandit stoi na sprzedanie :-) wersja "S" 600 jak bywasz w Wawie oglądnij , czy XJ czy Bandit motocykle podobne do Yamahy części tańsze, w Suzuki gdy zobaczysz cenę nowych części dojsdziesz do wniosku że bo kupieniu w salonie Bandita i rozebraniu go na części powinno Ci po cenach detalicznych starczyć na dom i bogate życie do samego końca....natomiast zaletą jest fakt że jest do niego bardzo dyużo używanych częsci, które drogie wcale nie są...oba sprzęty są raczej bezawaryjne, oba mają podobne wady i podobne zalety, Fazer jest motocyklem dużo nowszym i lepszym, ale przez to i droższym, jedno co mogę zalecić to nie szukaj taniego motocykla, znajdzesz za połowe ceny to tą drugą połowę w warsztacie zostawisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi