kris02 Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Chce sie pochwalic nowym nabytkiem. Miesiąc temu kupiłem Honde MBX80. Była w bardzo dobrym stanie lecz wymaga małych zabiegów kosmetycznych. To nic ale i tak jest wspaniała. Jeździłem nią. Super wrażenia. Wyczyściłem ją i teraz czeka na wiosne. Musze się tylko dowiedziec kiedy i gdzie są rozpoczecia sezonu w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Jak juz pewnie zauwazyles tez mam takowego sprzeta :) Masz gdzies wieksza wersje tego zdjecia z avatara ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 Również gratuluje nabytku. Hondki to wdzięczne sprzęty :) A który to rok i ile zapłaciłeś jeśli mozna wiedzieć? Rejestrowana na motorower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 Gratulacje oby sprawował sie jak najlepiej napisz jaki rocznik i wersja czym chłodona ...PS Obcziłes juz V-Maxa :?: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Mojej Hondy rok to 1983. Świeżo wypuszczony z fabryki bo wtedy rozpoczęto jego produkcje. Zapłaciłem za niego 2300zł. Nie wiem czy to dużo czy mało ale myśle że w sam raz. Moja Honda chłodzona jest cieczą, zarejestrowana na motorower. Teraz poszukuje jakiegoś klubu nawet niestowarzyszonego. Chciałbym z kimś pojeździć. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 gratuluje zakupu, mam nadzieje ze cie nie zawiedzie i bedziesz z niej jak najbardziej zadowolony ;] czysty? idz umyj jeszcze raz to bedzie jeszcze czystszy, a wiadomo im bardziej sie blyszczy tym wiecej radosci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Dzięki. A ty pushek_CBR czym jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Dzięki. A ty pushek_CBR czym jeździsz? to co w avatarze i podpisie na obrazkach - honda cbr600f mam jeszcze do sprzedania ns125r na motorower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi