kris02 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Niedawno kupiłem Honde MBX80. Muszę w niej wymienić zębatki i łańcuch, olej w skrzyni biegów. Nie wiem jaki powinien być olej, łańcuch jak i jakie powinny być orginalne zębatki (ilość zębów). Gdzie to można kupić i jakie mogą być orientacyjne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 naped kupisz sobie w larssonie (www.sklep.larsson.com.pl) a olej nie wiem jaki powinien byc...poczekaj na odezwe kogos kto jezdzi MBXem..na pewno podpowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Ja jezdze na Motulu Transoil Expercie 2tMasz na samej gorze tej strony http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=showman...&l=50&uid=&sid= Co do lancucha do wawrzyn juz ci odpowiedzial. Bierz smialo. Jak nie zapomne to zajde jutro po szkole do garazu i policze ilosc zebow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 ja w mojej starej hondzie stylku mialem zalaozona zebatke z komara (inne dziury trzeba bylo zrobic) i spisywala sie niezle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sputnick Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 Na Ag-mocie (http://www.agmot.strefa.pl/) MOTUL TRANSOIL EXPERT 10W40 kosztuje 24 zl (na larsonie 31) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Zebatka przod 15 zebowZebatka tył 38 zebow Nie mam 100% pewnosci ale bardzo mozliwe ze te zebatki siedza od wyjazdu z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi