Sputnick Opublikowano 31 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2004 Witam!Niestety chart zostal poddany tjuningowi przez poprzedniego wlasciciela i zostala ucieta koncowka wydechu. Wie ktos co tam ma sie znajdowac ,ucieta jest sama koncowka reszta komor w srodku jest. Ewentualnie czy ma ktos na sprzedaz wydech z charta albo od czego by pasowal nie niszczac silnika ? Szczesliwego Nowego Roku :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 sadze ze tutaj moze pomoc www.allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sputnick Opublikowano 18 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Niestety na allegro czesci do charta sa bardzo zadko :D Na gieldzie tez nie ma tlumikow :D W sklepach internetowych tez nie ma :D A w hurtowni czesci musieli by zamawiac specjalnie dla mnie i napewno ponad 100zl :roll: Wiec chce sie dowiedziec co tam powinno byc ,srednica tej rurki ostatniej itp zeby to dorobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieras Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 z tego co wiem, to tlumik z simsona jest bardzo podobny, koncowka jest rozkladany (koncowka z wytlumieniem jest zdejmowana), jednak nie wiem jak to bedzie z mocowaniem kolanka :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sputnick Opublikowano 18 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Z simsona pasuje do kolanka. Ale prawie na 100% ma inne przegrody w srodku :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi