eric535 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2004 8) WITAM.DZIŚ KRÓTKO I ZWIĘŹLE.CZY ZNACIE JAKIEŚ SKLEPY Z AKCESORIAMI MOTOCYKLOWYMI NA SŁOWACJI.SZUKAŁEM NA GOGLACH,ALE NIEWIELE TEGO.A PODOBNO MAJĄ KONKURENCYJNE CENY.POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Nie wiem jak na Slowacji, ale w Czechach spotkałem dosć duzy motocyklowy sklep przy trasie, jakieś 30km od granicy w Kudowie. Bikers Crown, czy jakos tak sie nazywa. Asortyment podobny jak w polskich sklepach, a ceny sporo wyzsze. Więc po obejrzeniu wyszedłem z ''gołą reką'' Przypuszczam, że na Słowacji tez nie kupisz niczego za pół darmo. Wszyscy jestesmy już w Unii... Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eric535 Opublikowano 4 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 witam.tak na poważnie chodziło mi o kaski na chopperka.kumpel mówił mi,że tam taniej niż u nas.ja znalazłem np. to -http://cagiva.profishop.sk/katalog.php?kid=10 - w/g mnie ceny super,tylko odemnie jakieś 200km.możę się zrzucimy i polecę.pozdrówka.do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi