Durek Opublikowano 1 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 no fakt tylnia gumka nadaje sie co najwyzej do uroczystego spalenia ;-) dzieki serdeczne powymieniam wszystko w cholere i napisze jak poszło, szkoda tylko ze koniec sezonu i nie bedzie jak posprawdzac zbytnio... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 8 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 w sumie to kolysanie to niewiadomo czy tylem czy przodem...mi bujalo mz...wycentrowalem przednie kolo i problem zniknal.....a ixem bujnie jak mam zawieche na kanapowca przy szybszych zakretach, usztywniam zawieche i jest ok, opona tez wazna rzecz :D ja jezdzilem na wystajacych nitkach i przy szybszej (bezmyslnej z taka opona :D :) ) jezdzie niebardzo sie moto prowadzilo... no i wywazenie kol robi swoje.. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 9 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2004 sprawdze docisk łożyska, bo w sumie nie chodziło tylko o to że troche rzuca tyłkiem na zakrętach ale poprostej motocykl delikatnie pływa kołysze sie raz na prawo raz na lewo stało sie tak po wymianie tych nieszczesnych łożysk, sprawdze docisk i zobacze jak bedzie. Pozdrówka i dzięli Jak tak jest, to znaczy, że łożysko jest za mocno dociśnięte... Poluzuj, moto nie będzie jechało już slalomem po prostej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durek Opublikowano 12 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2004 Dzieki serdecznie... zrobilem lozyska cisnienie w gumach wlasciwe napompowalem i teraz luzik Dzieki wszystkim i pozdrawiam. Do zobaczenia na trasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Mam pytanko odnośnie ZZR600. Zauważyłem ostatnio, że przy szybkiej zmianie biegów od 1 do 3 przednie koło unosi mi się nieznacznie do góry i traci przczyczepność z jedznią. Szczególnie na "typowych" polskich drogach... Czy to jest wina mojego zawieszenia, czy to ja się nauczyłem za szybko klamke puszczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Nie zmieniasz płynnie biegów tylko wykonujesz delikatny strzał ze sprzęgła i przez to motocykl podskakuje. Później odkręcaj gaz przy puszczaniu sprzęgła i wtedy będzie spoko :) Albo zmieniaj bez sprzęgła - poszukaj tematu na forum jak to sie robi :P Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Ciesz sie że sprzęt ciągnie i myśl jak to koło w górze utrzymać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi