Gość Anonymous Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 ps. tak sie zastanawiam.. ten pomysl z oklejaniem oryginalnej owiewki i pozniej nakaldaniem na nia zywicy itd... czy taki "duplikat" nie jest potem szerszy od oryginalu??!! A jakim cudem?Bedzie tych samtch rozmiarow.Wewnetrzna czesc formy odpowiada wymiarom owiewki sluzacej za wzor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 A po co się tak robi z tą zywicą bo nie wiem :?: 8O :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 ps. tak sie zastanawiam.. ten pomysl z oklejaniem oryginalnej owiewki i pozniej nakaldaniem na nia zywicy itd... czy taki "duplikat" nie jest potem szerszy od oryginalu??!! po co oklejać żywicą ?:>sorry jestem ciemny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 4 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 ogolnie to chodzi o wykonanie duplikatu owiewki...chce miec owiewke taka jka oryginał...tylko przystosowana do soczewek a nie do standardowej lampy....zastanawia mnei rowniez jak wykonac mocowanie do tych swoiatelek zebym mogl je jakos regulowac..(zeby mi n nie oswietlaly czubkow drzew a droge...;)ale zamieszałem... :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 aaaaaaaaa rozumiem ;) dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi