Gość JUNIOR Opublikowano 15 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2002 Witam , mam zamiar kupić sobie jakiegoś ścigacza do 8 tyś max miałem na względzie VFR lub CBR 600 .normalnie nie wiem co mam kupic prosze o rade :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 22 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2002 Czesc Jezeli chcesz Kupić VFR 750 to świetnie sie składa bo mam własnie taka maszynę i jestem z niej super zadowolony - bardzo dobrze sie prowadzi zarówno na trasie jak i w mieście , bezawaryjny silnik i w porównaniu do CBR 600 w tym samym roczniku jest zdecydowanie lepszy - nowocześnijeszy silnik , lepsze prowadzenie na trasie wygodniejsza pozycja kierowcy . Jezeli jestes zainteresowany kupnem do daj mi znac ponieważ na przyszły sezon chce sobie kupic coś większego - myśle o CBR 1100 XX lub ZZR 1100 i chetnei sprzedam moją VFR za przystepna cenę - rok 1990 - zadbany w bardzo dobrym stanie . Moj kolega ma CBR 600 wiec bedziesz mógł porównać obydwa motocykle w bezpośreniej konfrontacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Junior Opublikowano 22 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2002 a za jaką cene chcesz ją sprzedać ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2002 za około 9000 ale mozemy sie dogada - jak chcesz to zadzwoń 0504-022-810 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Junior Opublikowano 22 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2002 wiesz co z chęcią bym już jechał "ją" zobaczyć ale najpierw musze sprzedać swego żeby się nowym zainteresować Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2002 Nie ma sprawy - jak sprzedasz to daj znac - a co masz - może uda sie zamienić - mój kolega prowadzi komis motocyklowy wiec moze ktos bedzie chcial Twojego sprzeta pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Junior Opublikowano 24 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2002 Posiadam Suzi GSX 250 R 96r.Jest on na giełdzie w ŚM.zobacz to może coś się wymyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 25 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2002 Zobacze co da sie zrobic moze znajde jakiegos klienta na twoja maszynke - dam znać ja coś bede wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bike29 Opublikowano 26 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2002 Mozesz przeslac fotke tej suzy [email protected]. I cos o niej napisz i ile chcesz za nia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Nie ma sprawy - jak sprzedasz to daj znac - a co masz - może uda sie zamienić - mój kolega prowadzi komis motocyklowy wiec moze ktos bedzie chcial Twojego sprzeta pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi