PGR Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Renia jestem tego samego zdania, dlatego czekam na zobaczenie moto w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Ja tez generalnie nie lubilem takiego wizernuknu motorka. Lecz zginol mi brat, Byl metalowcem facetem ktory lubil wlasnie taki klimat. Iron Maiden i piekło. Zrobiłem to dla Siebie i Dla Niego tak aby muc myslec o nim podczas jazdy oraz zeby nademna czuwał. bo brak mi go. chociaz cos zrobilem zeby pamietac brata. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 to wszystko tłumaczy, szczerze współczuje szacuneczekpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Kaziu przykra sprawa... ;) Dobry pomysł z uczczeniem pamieci brata Dalej czekam na fotke moto w całości bo ciekaw jestem całokształtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Jest OK. jakos daje rade. ale to najgorsze co moze byc i spotkac brata. Mam teraz problem. potrzebuje kupic alternator do junaka z wbudowanym regulatorem napiecia od jakiegos japonczyka. Wiecie moze gdzie to kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi