Carlos595 Opublikowano 5 Maja Udost臋pnij Opublikowano 5 Maja Witam Kole偶anki i Koleg贸w motocyklist贸w. Mam zaplanowany wyjazd na przyl膮dek p贸艂nocny NORDKAPP w terminie 2 - 16/20 czerwca 2025. Niestety wykruszy艂 si臋 kolega, z kt贸rym mia艂em jecha膰, wi臋c szukam nowych wsp贸艂towarzyszy, 1-3 os贸b. Plan wyjazdu to jecha膰 po l膮dzie przez Dani臋 do Szwecji, potem na p贸艂noc, dalej wybrze偶em Norwegii a偶 na NORDKAPP. Powr贸t przez Finlandi臋, nast臋pnie promem do Tallina i dalej przez Pa艅stwa Ba艂tyckie do Polski. Noclegi na kempingach, w pensjonatach, agroturystykach lub w ostateczno艣ci w namiotach. Wyjazd 2 czerwca Powr贸t mi臋dzy 16, a 20 czerwca. Szczeg贸艂owy plan do ustalenia z zainteresowanymi. Ja jestem z okolic Poznania.聽 聽 Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu telefonicznego, SMS lub WhatsApp. Karol Tel. 606 597 877聽 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
tom.ala Opublikowano 19 Maja Udost臋pnij Opublikowano 19 Maja Ale kusisz 馃槈 Kiedy艣 planowa艂em zrobi膰 na rowerze, ale na moto te偶 ch臋tnie 馃槢聽 Tylko nie dam rady do艂膮czy膰 w tym roku niestety 馃槥聽 Pozdro i czekam na relacj臋! Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.