Carlos595 Opublikowano Poniedziałek o 17:04 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:04 Witam Koleżanki i Kolegów motocyklistów. Mam zaplanowany wyjazd na przylądek północny NORDKAPP w terminie 2 - 16/20 czerwca 2025. Niestety wykruszył się kolega, z którym miałem jechać, więc szukam nowych współtowarzyszy, 1-3 osób. Plan wyjazdu to jechać po lądzie przez Danię do Szwecji, potem na północ, dalej wybrzeżem Norwegii aż na NORDKAPP. Powrót przez Finlandię, następnie promem do Tallina i dalej przez Państwa Bałtyckie do Polski. Noclegi na kempingach, w pensjonatach, agroturystykach lub w ostateczności w namiotach. Wyjazd 2 czerwca Powrót między 16, a 20 czerwca. Szczegółowy plan do ustalenia z zainteresowanymi. Ja jestem z okolic Poznania. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu telefonicznego, SMS lub WhatsApp. Karol Tel. 606 597 877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi