deroy Opublikowano Sobota o 21:15 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:15 Witam. Posiadam motocykl jakim jest Zipp pro 50 z silnikiem ATV 110. Kupiłem motocykl z oryginalnym silnikiem 50cm lecz postanowiłem zmienić na większy i włożyłem nowy ATV 110. W motocyklu odkąd go kupiłem występuje nieznany mi problem ze światłami. Problem polega na tym, że gdy mam podpięty regulator napięcia to światła świecą strasznie słabo i po dodaniu gazu nic się nie zmienia natomiast gdy go odepne to światła świecą tak jak powinny lecz po pierwsze nie działają wtedy kierunkowskazy i światło stop oraz po dodaniu gazu pali żarówki. Wymieniałem regulator na nowy i nic to nie zmienia. Wypinając masę z kostki która idzie do regulatora światła świecą tak jak powinny. Próbowałem pościć masę prosto z akumulatora ale to nic nie daje. Dodaję filmik na którym nagrałem o co mi chodzi. Światła świecą słabo - podpięty regulator, światła świecą mocno - wypięty regulator. Czy ktoś z was miał podobnie lub wie jak rozwiązać ten problem ? VID_20250315_171916.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi