Skocz do zawartości

Instrukcja serwisowa do Yamaha Midnight Star 1300A

Piotr6691
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
W dniu 13.02.2025 o 14:21, Piotr6691 napisał:

Witam,  szanownych kolegów. Czy ma może ktoś instrukcję serwidową do Midnight Star 1300? Jestem posiadaczem takiego motocykla z 2007 roku i chciałbym troszkę przy nim pomajsterkować.  

logo
ZAMKNIJ
ad

Witam 

Jeżeli jeszcze nie znalazłeś instrukcji to zobacz to https://www.manualslib.com/manual/1067660/Yamaha-Xvs1300a-2007.html?page=114#manual

Z tego co wiem to jest tylko dostępna w języku angielskim. Ja używając na telefonie automatycznie mi tłumaczy na polski. Ale jak jesteś biegły w angielskim to żaden problem. 

• Lubię to! 1

Bardzo dziękuję za pomoc. Niestety mój telefon nie tłumaczy mi tej instrukcji podczas jej przeglądania. Angielskiego też niestety nie znam. Tak dużego pliku PDF żaden darmowy translator też nie chce przetłumaczyć. Bynajmniej takiego jeszcze nie znalazłem. Będę musiał tłumaczyć fragmentami. Pozdrawiam 

W dniu 19.03.2025 o 06:57, Piotr6691 napisał:

Bardzo dziękuję za pomoc. Niestety mój telefon nie tłumaczy mi tej instrukcji podczas jej przeglądania. Angielskiego też niestety nie znam. Tak dużego pliku PDF żaden darmowy translator też nie chce przetłumaczyć. Bynajmniej takiego jeszcze nie znalazłem. Będę musiał tłumaczyć fragmentami. Pozdrawiam 

Używając przeglądarki Chrome, masz automatyczne tłumaczenie. Nie wiem jak w innych przegladarkach.