Piotr6691 Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Witam, szanownych kolegów. Czy ma może ktoś instrukcję serwidową do Midnight Star 1300? Jestem posiadaczem takiego motocykla z 2007 roku i chciałbym troszkę przy nim pomajsterkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaMS77 Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca W dniu 13.02.2025 o 14:21, Piotr6691 napisał: Witam, szanownych kolegów. Czy ma może ktoś instrukcję serwidową do Midnight Star 1300? Jestem posiadaczem takiego motocykla z 2007 roku i chciałbym troszkę przy nim pomajsterkować. ZAMKNIJ ad Witam Jeżeli jeszcze nie znalazłeś instrukcji to zobacz to https://www.manualslib.com/manual/1067660/Yamaha-Xvs1300a-2007.html?page=114#manual Z tego co wiem to jest tylko dostępna w języku angielskim. Ja używając na telefonie automatycznie mi tłumaczy na polski. Ale jak jesteś biegły w angielskim to żaden problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr6691 Opublikowano 19 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca Bardzo dziękuję za pomoc. Niestety mój telefon nie tłumaczy mi tej instrukcji podczas jej przeglądania. Angielskiego też niestety nie znam. Tak dużego pliku PDF żaden darmowy translator też nie chce przetłumaczyć. Bynajmniej takiego jeszcze nie znalazłem. Będę musiał tłumaczyć fragmentami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaMS77 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca W dniu 19.03.2025 o 06:57, Piotr6691 napisał: Bardzo dziękuję za pomoc. Niestety mój telefon nie tłumaczy mi tej instrukcji podczas jej przeglądania. Angielskiego też niestety nie znam. Tak dużego pliku PDF żaden darmowy translator też nie chce przetłumaczyć. Bynajmniej takiego jeszcze nie znalazłem. Będę musiał tłumaczyć fragmentami. Pozdrawiam Używając przeglądarki Chrome, masz automatyczne tłumaczenie. Nie wiem jak w innych przegladarkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr6691 Opublikowano 25 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca Rzeczywiście tłumaczy, patrzyłem na stacjonarnym komputerze. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi