bebok Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Witam Ja sie ostatnio zapisałem na kurs pierwszej pomocy PCK, ma byc u nas w szkole niby w tym roku, nie wiem nic dokładniejszego ale mam nadzieje ze będzie to takie jak wojtalski napisałes bo niby też 16 godzin ma być. Koszt 30 zł całego kursu. Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruchcio Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 Ja w szkole takie cos zaproponowalem i wypalilo moj nauczyciel z PO zalatwil gosci z bielska. I osoby ktore nie ukonczyly 18 roku zycia beda mialy za darmo. Wszyscy beda sie tylko skladac na paliwko i jedzonko dla nich. Jesli jest osoba pelnioletnia to musi placic jak na razie jest 10 osob z mojej szkoly. Bedzie sie to w Raciborzu odbywac jak co to pisac na moje gg bo bym zrobil ewentualnie liste ludzi zzewnatrz. Wpisywac sie jest czas do poniedzialku wieczor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi