Adee_07 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Czołem wszystkim, tak jak w tytule mam zamiar w tym roku zrobić prawko i rozglądam się za pierwszym moto. Z założenia ma to być turystyk, ale taki co to terenu się nie boi. Moja waga 80, wzrost 190. Na tą chwilę najmocniej zastanawiam się nad BMW F650GS, mam nadzieję, że uda znaleźć się coś rozsądnego. Gdzieś tam jednym okiem będę jeszcze patrzył na Hondę 650 Transalp i Yamahę Tenere. Pojemność pow 600, poniżej litra. Nie musi się zbierać jak rakieta, większym plusem jest dla mnie niskie spalanie. Może jakieś inne pomysły? Czy wspomniana BMka w dobrym stanie pozwoli mi na bezstresową jazdę? Chodzi mi o zagraniczny wypad 3-4k km. Czy ewentualnie coś nowego Enfield, Rieju A500 (na to się swego czasu napaliłem, jak szczerbaty na suchary, ale wygląda na to, że serwis a zwłaszcza dostęp do części eksploatacyjnych to dramat). Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi