Kmw33 Opublikowano 15 Grudnia Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia Jeśli ktoś szuka fajnego podnośnika do serwisowania i zimowania motocykla to polecam. Kupiłem ten stojak na wyprzedaży z 35% rabatem (~850zl) w sklepie Motea, w zestawie z adapterem do mojego motocykla. Początkowo myślałem o zakupie stojaków na przód i tył, ale była promocja na stojak centralny. Po złożeniu i przetestowaniu polecam go każdemu, kto może sobie na niego pozwolić. Mam wąski garaż i dzięki niemu mogę łatwo przemieszczać motocykl, gdzie tylko chcę. Motocykl jest bardzo stabilny, a opony są 10 cm nad podłogą. To znacznie ułatwi serwisowanie. Wkrótce będę wymieniać olej i uszczelniacze w lagach i teraz nie będę musiał martwić się o zabezpieczanie motocykla paskami do sufitu 😄 Jeśli mamy kilka motocykli lub zmienimy go po pewnym czasie, wystarczy kupić adapter do motocykla za około 250 zł, który będzie pasował do stojaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi