Tomekrudy Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 A tu mały opis : Model : Kadet M780Rocznik : 1984Przebieg: 350km miał jak kupiłem ;) hehe Jeszcze pare rzeczy chce wymienić, tylny błotnik, siedzenie, amorty itd. Mam go od Sierpnia 2004. Jeszcze nie przerejstrowany ;) Fotki : http://www.bikepics.com/members/tomekrudy/84m780/ Piszcie co sądzicie, co byscie zmienili itd, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 noo błotnik, siedzenie owszem czemu nie ;) a może coś z kierownicą pokombinować ;) :mrgreen: wiesz zawsze jakieś fajne malowanie - mam na mysli jakiś motyw( na baku ) może super sie prezentować ;) jak pomyślisz fajnie wykonasz ;) - czemu nie ;) pozdro. ŚWIR :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekrudy Opublikowano 24 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 No malowanie oczywiście ;), tylko niewiem jeszcze na jaki kolor, motyw na baku to dobry pomysł;) ale też niewiem jaki ;) Piszcie więcej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi