micek Opublikowano 19 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2003 ehem... :) nudziło mi się i zrobiłem stronke o Jawce - na której sie kiedyś wyśmigałem, nawet mam ją do dzisiaj - stan spod igły.Stronka mocno okrojona - poprostu niemam czasu, ale jak znajede chwilke to cos tam dorzuce. Html i programowanie to moje hobby więc jestem ciekaw czy spodoba Wam się image stronki :evil: Http://www.jawa-micek.prv.pl/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 19 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2003 Micek jak chcesz to ja Ci przesle dzwiek Ogara 200 to przeciez silnik od jawki to ten sam jak chcesz to napisz i Ci na poczte wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 19 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2003 Micek powodzenia w rozwoju stronki :-)ehh Te Jawki Jawki........ z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MUTI Opublikowano 22 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2003 :) :) :evil: :evil: 8) 8) :D 8O 8O 8) :lol: jest super ja mam jawke i to jedyna osoba o kturej moge powiedziec ze ją kocham trzymaj tak dalej RESPECT!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi