medyk88 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Szukaj w stanach jak i u niemiaszków, kiedyś mialem do wzięcia CSC z mocowaniem do R6 z powypadkowego motocykla za 500zł ale przebili mnie o 1 ojro :rolleyes: Pozdrawiam szukam, szukam a jak jest po niemiecku "amortyzator skrętu" ?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Wpisz steering damper i powinienies dać rade. Z tego co pamietam to jakieś schlu coś tam damper po niemiecku :) Ja noga jestem z niemieckiego :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajfun Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Posiadam od kilku dni R6 z 2005 roku. Mlotocykl nie posiada wizjera poziomu oleju, korek wlewu również nie ma bagnecika do zbadania poziomu. Czy to normalne w tym modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Wpisz steering damper i powinienies dać rade. Z tego co pamietam to jakieś schlu coś tam damper po niemiecku :) Ja noga jestem z niemieckiego :)) dziekówa i za to, ja też poliglotą nie jestem, szukam......szukam........ szukam....... znalzałem, dogaduje temat czy wyśle do Polski i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 W swojej R6 masz korek do wlewania oleju a troche niżej, jakby pod deklem od sprzęgła masz wykręcany bagnecik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 szwabol nie chce wysyłać amora (używany ohlins za 230 ojro) do naszego pięknego kraju.... ciąg dalszy poszukiwań..... szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 nie wiecie gdzie jest regulator napięcia w R6 1999?? chyba sie skopał a serwisówke mi wcięło pozdrowieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 se znalazłem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miihau Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 (edytowane) Odswierze temat Panowie czy ktorys z was jezdzi R6 2008-2009? Czy dalej moc wzrasta powyzej 10tys obrotow bo diler mnie zapewnia ,ze juz pieknie ciagnie (bede smigal testowo po miescie w Uk a tam nie ma jak naprawde sprawdzic maszynki) od 5tys? Edytowane 4 Października 2009 przez miihau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Odswierze temat Panowie czy ktorys z was jezdzi R6 2008-2009? Czy dalej moc wzrasta powyzej 10tys obrotow bo diler mnie zapewnia ,ze juz pieknie ciagnie (bede smigal testowo po miescie w Uk a tam nie ma jak naprawde sprawdzic maszynki) od 5tys? R6 i ciągnie od 5 tys?? chyba niemożliwe, powyżej 10 zaczyna silnik żyć (osobiste odczucia) wczoraj miałem okazję przejechać się Połczyńską sztuką z 2008 roku. pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuwek Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 widac nikt nie wie jak sie przełącza te temperature ;/ ma ktos kompletny wydech akrapovic ?? razem z kolektorami ?? duza jest roznica miedzy r6 03-05 a tej 06-08 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miihau Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Strzelilem babola i zamiast do R6 to kupilem crash pady do R1 (http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220490418658&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Da sie to zamontowac czy juz szukac kupca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 szukaj kupca, a do swojej polecam womet-techu, dobra cena i jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ja polecam crash pady z ebay'a montowane bezpośrednio w śrube silnika, kupilem swoje za niecałe 30 dolców. Tylko przy kupnie sprawdź koszty wysyłki bo często gęsto jest tak, że przekraczają kwote przedmiotu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Ja polecam crash pady z ebay'a montowane bezpośrednio w śrube silnika, kupilem swoje za niecałe 30 dolców. Tylko przy kupnie sprawdź koszty wysyłki bo często gęsto jest tak, że przekraczają kwote przedmiotu ;) podeślij fotke jak swoje montowałeś ja przy womet-techu tylko 1 owiewke musiałem kaleczyć - druga cała - crash montowany do silnika na adapterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi