Vector Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 A to dziwne z tym shimmy :icon_rolleyes: Kumpel z nami napie*dala 99 i jakoś nigdy nie uświadczył shimmy... 636 '06 już cierpi na delikatne, ale nie groźne i bardzo rzadkie. Natomiast 954 to już królestwo shimmy :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 mam z 1999 R6 i jeszcze shimy nie zaliczyłem,,,,, amora nie mam ale chyba zaczne szukać jakieś używki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 mam z 1999 R6 i jeszcze shimy nie zaliczyłem,,,,, amora nie mam ale chyba zaczne szukać jakieś używki To w takim bądź razie po co Ci amortyzator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 To w takim bądź razie po co Ci amortyzator? bo jeszcze jeżdżę delikatnie,,,,, :biggrin: wiesz, przezorny zawsze ubezpieczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 (edytowane) bo jeszcze jeżdżę delikatnie,,,,, :biggrin: wiesz, przezorny zawsze ubezpieczony Kumpel zapie*dala i nic nawet nie wspomina o amorku :wink: Ale masz rację, nie zaszkodzi mieć na pokładzie :wink: Edytowane 10 Sierpnia 2009 przez Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) A u mnie amor jest obowiązkowy,zakupilem scott ohlinsa i jest dobrze choć czasami telepie mnie w bardzo szybkich łukach ale gdy poprawie jeszcze gazem to idzie jak po sznurku. Kierownica nie lata na boki a telepanie jest spowodowane raczej zajechaną tylną oponą. Wg. mnie przy ostrej jeździe na R6 amor jest wskazany. Mówie tu o jeździe bez strzelania gumek i lataniu na przednim bo przy takich wywijasach bez amora to z deczka istny hardcore,albo sie uda zrobić trik i pojechać dalej albo zbierasz plastiki na zmiotke. :icon_rolleyes: Pozdrawiam :flesje: Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez Siwy_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 A u mnie amor jest obowiązkowy,zakupilem scott ohlinsa i jest dobrze choć czasami telepie mnie w bardzo szybkich łukach ale gdy poprawie jeszcze gazem to idzie jak po sznurku. Kierownica nie lata na boki a telepanie jest spowodowane raczej zajechaną tylną oponą. Wg. mnie przy ostrej jeździe na R6 amor jest wskazany. Mówie tu o jeździe bez strzelania gumek i lataniu na przednim bo przy takich wywijasach bez amora to z deczka istny hardcore,albo sie uda zrobić trik i pojechać dalej albo zbierasz plastiki na zmiotke. :icon_rolleyes: Pozdrawiam :flesje: ile Cie kosztował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 ile Cie kosztował?? Hyperpro do każdego motocykla kosztuje w granicach 800 zł + mocowanie w granicach 400 - 500 zł. Za nowe oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) Znalazłem nówke sztukę na ebay'u w Stanach i dałem koło 1000zł. Spisuje się na medal i szczerze go polecam. Jedyny minus to to, że jest przy stacyjce i czasem trzeba kluczykami sie namajtać żeby je wyjąć. :) Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez Siwy_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Znalazłem nówke sztukę na ebay'u w Stanach i dałem koło 1000zł. Spisuje się na medal i szczerze go polecam. Jedyny minus to to, że jest przy stacyjce i czasem trzeba kluczykami sie namajtać żeby je wyjąć. :) A jaki to amor? Firma? Widzę, że podrożały bo ja w zeszłym roku kupiłem progresywny za 799 zł a tutaj CSC za tyle: http://moto.allegro.pl/item708368173_amort...iowy_promo.html Jeden z lepszych amorków, zaje*biście się spisuje :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 (edytowane) Jest to firma Scott Ohlins, u nas raczej bardzo rzadko spotykane amorki. Pare osób nie wiedzialo wogule co to jest ze względu na kształt, niektórzy nawet sądzili, że to ''samoróbka'' :icon_mrgreen: Oto link do aukcji w Stanach http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Scotts-damp...sQ5fAccessories Warto teraz kupować rzeczy u nich na ebay'u bo dolar spadł i kosztuje koło 2,85zł. Wystarczy poszukać a znajdziecie taki amor do prawie każdego modelu motocykla, a szczerze moge powiedzieć, że jest to naprawde bardzo dobry amor,posiada pełną regulację od jakiego kąta skrętu kierownicy ma tłumić drgania, a na dodatek bardzo ładnie wygląda założony na motocyklu :cool: Edytowane 12 Sierpnia 2009 przez Siwy_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Widziałem takiego przypadkiem na Bladym takim jak mam. Szczerze to uważam, że Hyperpro wygląda o niebo lepiej :wink: A kasa mniej więcej ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Kwestia gustu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 podziękował, zaczynam poszukiwania na ebayu przyczepności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 podziękował, zaczynam poszukiwania na ebayu przyczepności Szukaj w stanach jak i u niemiaszków, kiedyś mialem do wzięcia CSC z mocowaniem do R6 z powypadkowego motocykla za 500zł ale przebili mnie o 1 ojro :rolleyes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi