Pistol76 Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca (edytowane) Witam Rozstaję się z moim Supermociakiem. KTM LC4 690 Supermoto LE. Data produkcji 2009, pierwsza rejestracja 2010. Jestem pierwszym właścicielem. Motocykl kupiony w KTM Gdańsk. Serwisowane w KTM Warszawa, a zawieszenia u Sancheza. Niski przebieg 8863 km. Wymieniłem akumulator, opony na Pirelli Diablo Rosso. Dołożyłem akcesoryjną szybę z KTM Powerparts. Przednie zawieszenia po regeneracji 2 tyg temu. Motocykl w super stanie! Polecam fanom gatunku. Zapraszam do oglądania w Warszawie (Wawer). Na życznie prześlę zdjęcia i odpowiem na pytania. https://www.otomoto.pl/motocykle-i-quady/oferta/ktm-smt-ktm-smt-super-moto-super-stan-na-kultowym-silniku-lc4-ID6GxmDT.html?isPreview=1 Edytowane 1 Lipca przez Pistol76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi