zapek Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 Jak w temacie. Poszukuje zbiornika paliwa z M-72 lub z Kaśli, i zabieraka od skrzyni biegów M-72 na wielowypust gruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 witam mam zbiornik do emy :lol: bez puszki narzedziowej zaspawana :cry: wlew z boku zainteresowany? oddam za piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 31 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 Jestem jak najbardziej zainteresowany tym zbiornikemChce wymienic swój stary w Zapku, i Emowski był by prawie idealny.Powiedz Andrzej ile chcesz za zbiorniczek.pozdrawiam Zapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 Tak jak wyżej browar i jest twój ,mam go za friko do swojej mam cacy orginal :mrgreen: no chyba że morzesz mnie poratowac lewym suwakiem ( ten bez dyfra ) to bede bardzo wdzieczny . Tak wogule to gdzie mam go wyslac ? dzwoń albo zapodaj namiary pozdro milego dlubania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 Tak jak wyżej browar i jest twój ,mam go za friko do swojej mam cacy orginal :mrgreen: no chyba że morzesz mnie poratowac lewym suwakiem ( ten bez dyfra ) to bede bardzo wdzieczny . Tak wogule to gdzie mam go wyslac ? dzwoń albo zapodaj namiary pozdro milego dlubania :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 1 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 Kurka miałem suwaki ale sprzedałem jakies 6 miechów temu. teraz to została mi z emki skrzynia biegów i w sumie tyle. Napisz jeszcze co by ci sie przydało, moze cos by sie znalazłoZa zbiornik bede bardzo wdzięcznyMoje namiaryWojciech Zdybelul. Sanatoryjna 622-440 Krasnobród a ha podaj namiary na jakie mam podesłac browara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 Andrzej Gałęcki ul.topazowa 22/25 62-504 Konin za suwak z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 1 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 Ok.dzisiaj zapytam o te suwaki. jutro wysyłam browarka i czekam na zbiornik.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi