AzJaH98 Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Witam, mam problem z rozrusznikiem(prawdopodobnie) w Kawasaki klx650. Zaczęło się od tego że po naciśnięciu startera rozrusznik nie reagował, było słychać tylko jedno cyknięcie. Po rozebraniu go okazało sie ze przerwany jest przewód od jednej szczotki. Zlutowałem ten kabelek skręciłem wszystko do kupy i tu się zaczął cyrk. Po podłączeniu aku rozrusznik od razu zaczął kręcić, kręci nawet po wyjęciu kluczyka ze stacyjki… Nie wiem o co chodzi. Czy to coś z rozrusznikiem jest nie tak, czy może coś innego go boli? Może źle polutowałem? Albo przy składaniu coś namieszałem? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki co może mu dolegać. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor___ Opublikowano 17 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia Upewnij się czy dobrze wszystko zlutowałeś. Podczas lutowania miałeś podłączony akumulator ?, jeśli tak to gratuluję Inteligencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AzJaH98 Opublikowano 15 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Lutowałem na stole. Problem rozwiązany, winny był przekaźnik elektromagnetyczny rozrusznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi