Savii Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Witam wszystkich Pewnie jest za wcześnie więc nie ma się co spieszyć z decyzją ale oczywiście zapraszam do kontaktu. W planach mam zamiar pojechać do Czarnogóry. Termin to koniec sierpnia początek września. Coś w stylu tegorocznego wyjazdu do Chorwacji. Czas 9-10dni z weekendami. Trasa do ustalenia. Wstępnie myślałem Słowacja, Węgry, Serbia, Czarnogóra - dojazd oraz Słowacja, Węgry, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra - powrót. Kilka dni w samej Czarnogórze. Max 4 moto. Szerokości życzę. Savii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Witam Na chwilą obecną brak miejsc. Mam pełen komplet kompanów. Losowych zdarzeń oczywiście nie przewidzę więc proszę ewentualnie o kontakt w przyszłym roku przed naszym wyjazdem. Szerokości życzę. Savii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 6 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Witam. W związku z zakończeniem przygotowań do wyjazdu, pełnego składu uczestników, rezerwacji noclegów, ustaleniu trasy, atrakcji itp. Uważam temat za zamknięty. Wszystkim życzę w nadchodzącym sezonie spełnienia marzeń, jak najwięcej wyjazdów i tyle samo powrotów. Szarości życzę. Savii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi