gemrol Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 (edytowane) Witam mam 16 lat i poszukuje jakiegoś supermoto 125 w 2t ewentualnie cos w 4t co oferuje w miarę spoko osiągi mam 180cm wzrostu i 69 kg zastanawiałem się nad yamaha wr 125 x ale to 4t i ma słabe osiągi. Od 2 lat śmigam kmx 125 ale chciałbym coś nowszego. Edytowane 23 Lipca 2023 przez gemrol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejmilxd Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Polecam yamahe wr 125x moto wysokie vmax 120+ co prawda idzie trochę mozolnie ale dzwięk i przyjemność z jazdy super Jeśli szukasz 2t to yamaha dt w wersji x ale cieżko już z plastikami do tego i wgl możesz też szukac ktm 125 ale to już większy budżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi