Savii Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Witam Na chwilę obecną liczę na tygodniowy urlop ale co z tego wyjdzie zobaczymy. Termin to 26.08.2023 - 03.09.203. Chętnie bym się gdzieś wybrał tak na spokojnie bez zbędnych planów. Może ktoś coś planuje w tym terminie to chętnie bym się wstępnie przyłączył. Myślałem nad Słowacją, Balatonem lub Adriatykiem czyli Istrią. Miło wspominam miejscowości jak Poreć, Rovinj, czy też Pula. Może ktoś chętny na taki lajtowy wypadzik 🍺 to zapraszam do kontaktu. Szerokości życzę Savii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAREKGR Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibi1963 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 I znowu Sławek zwodzisz .Problemy,rodzina,praca....itp. A pózniej post ,że jednak pojechałeś i Alpy przejezdne.Koledzy.Ostrożnie !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 16 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 8 godzin temu, Zibi1963 napisał: I znowu Sławek zwodzisz .Problemy,rodzina,praca....itp. A pózniej post ,że jednak pojechałeś i Alpy przejezdne.Koledzy.Ostrożnie !!!!!! Rozwinąłbym myśl aby coś napisać ale po przeczytaniu twojego postu cytuje „Żadnego zwiedzania ,tylko ogień po przełęczach” cieszę się że podjąłem taką decyzję a nie inną. Szerokości życzę Savii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 W dniu 14.07.2023 o 03:03, MAREKGR napisał: Jestem zainteresowany MAREKGR wysłałem Ci wiadomość na PW Temat do zamknięcia..... Szerokości życzę..Savii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi