jarmakos Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 (edytowane) Witam jestem świeżutki na forum . Mam do sprzedania Harley-Davidson EV LIVEWIRE 2020 z przebiegiem 500 km!!! (czarny mat)- motocykl elektryczny, który jest w drodze z Kanady. Motocykl zakupiony był w Kanadzie gdzie mój wójek pracuje w firmie HD i załatwił mi zakup motocykla powystawowego. Motocykl nie jest powypadkowy ani po żadnej obcierce. W kraju będzie za ok 4 tyg. Motocykl będę sprzedawał z domu, oczywiście w pełni sprawny.Jeżeli będzie ktoś zainteresowany proszę o kontakt. jeżeli maszyna się spodoba napewno się dogadamy - motocykl będzie do obejrzenia Toruń lub Łysomice k Torunia. Z góry uprzedzam ,że nie znam się na motocyklach także nie odpowiem na fachowe pytania ale w Toruniu jest serwis HD.Mój nr kontaktowy 664780648 Edytowane 15 Czerwca 2023 przez jarmakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi