TomekONY Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Cześć! Zacznę od tego, że roku temu zdałem prawko na moto. Mam już swoje lata (37) i widziałem na drodze nie jedno. Po zdaniu prawka kupiłem Varadero 1L. Przejechałem ok 10 tys km. Motor jest fajny ale duży, ciężki i dwuosobowy. Wszystko jest w nim fajne ale kupowałem go pod miłe spędzanie czasu razem z żoną. Niestety mamy możliwość i czas cieszyć się moto tak w 15% razem, najczęściej jeżdżę więc sam. Stąd pomysł by kupić jakiś drugi moto tylko na jazdę samemu. Czego szukam? Na pewno coś z owiewką. Jakiś sport? Mam 186cm wzrostu więc odpadają mi małe moto. Chciałbym kupić motocykl możliwe młody. Przeszło mi przez myśl nawet kupno moto, na którym robiłem kurs czyli MT-07. Ale jednak jest to naked i nie jechałem nim więcej niż 60 km/h. Czy jesteście w stanie polecić mi jakiś motocykl? Nie przeraża mnie pojemność i moc bo zdaję sobie sprawę z tego, że motocykl wykonuje polecenia motocyklisty i to ile z jego mocy wykorzystam zależy ode mnie a nie od motocykla. Najchętniej przejechałbym się z dziesięcioma motocyklami by zobaczyć co oferują ale wiadomo, że realnie nie jest to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoptr Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 że realnie nie jest to możliwe.Jest - wypożyczalnie motocykli! Pewnie gdzieś w okolicy w większym mieście coś znajdziesz. Ewentualnie testówki z salonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi